Vertrouwens-contactpersoon

Sportiviteit, gezelligheid en een goede sfeer staan bij TC Woerden centraal. Het is voor ons belangrijk dat we een veilige tennisvereniging zijn waar alle leden, trainers en bezoekers zich thuis voelen.

Toch kan het gebeuren dat je voor, tijdens of na het tennissen te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen zoals agressie, geweld, pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie.

Veilig sportklimaat

Ben je lid van TC Woerden en heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag van tennissers, trainers/coaches, of andere mensen die bij tennisactiviteiten zijn betrokken? Dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenscontactpersoon, Claire van der Kraats.

Wat kan de vertrouwenscontactpersoon voor je doen?

De vertrouwenscontactpersoon is er voor jou. Zij neemt je serieus en luistert naar je verhaal. Ze wijst je de weg bij het zoeken naar oplossingen. Wat je deelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

De vertrouwenscontactpersoon kan je eventueel helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook.

Contact opnemen

Claire van der Kraats is te bereiken per email: [email protected] Alleen de melding dat je Claire graag wilt spreken is voldoende. Zij zal per mail of telefoon een afspraak maken.

Als je het prettiger vindt contact op te nemen met iemand van buiten TC Woerden, kun je ook terecht bij de Vertrouwenspersonen van de KNLTB, of bij Centrum Veilige Sport Nederland van NOC*NSF

Als lid van de KNLTB conformeert TC Woerden zich aan de reglementen zoals bekend bij de KNLTB. Deze zijn terug te vinden op https://www.knltb.nl/alles-over-de-knltb/regels-en-gedrag/misdragingen-uitgelicht/grensoverschrijdend-gedrag/

Zo gaan we samen naar een veiliger sportklimaat!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 413 072

Park Zandwijck

Aert van Gelderstraat 3
3443 VL Woerden

KVK-nummer

40464739