Over T.C. Woerden

Tennis Club Woerden is met zo'n 350 leden de derde tennisvereniging van Woerden maar door de vele en gevarieerde activiteiten, de aanwezige faciliteiten, de prima onderlinge sfeer en niet op de laatste plaats de tennisprestaties, mag met recht gesteld worden dat TC Woerden zonder meer uniek en misschien wel de ‘grootste' is in Woerden en omgeving. TCW wil haar identiteit als hoofdzakelijk recreatieve vereniging blijven behouden. Het woord hoofdzakelijk geeft echter aan dat er tevens een doelstelling is ten aanzien van de meer prestatieve benadering van de tennissport binnen de vereniging. In dit kader wordt een gerichte competitietraining georganiseerd, additionele training gegeven aan ‘talenten’ en worden de teams adequaat begeleid in de competitie. 

Voor wie?

TCW is een vereniging voor mensen die in georganiseerd verband sportief en gezellig willen recreëren. TCW biedt haar leden de gelegenheid om tennis te beoefenen als recreatieve sport, als wedstrijdsport of als een combinatie van beide.

Elk lid kan die vorm van tennissport beoefenen die hij of zij voor zichzelf gewenst acht. De doelstelling is dat vele leden met elkaar spelen, waardoor de sociale contacten zich uitbreiden en mede daardoor bijdragen tot de gewenste goede en gezellige sfeer. Om realisatie van deze doelstelling kracht bij te zetten worden jaarlijks door de verschillende commissies, voor alle leden ongeacht hun spelniveau, diverse toernooien en andere activiteiten georganiseerd.

Lid worden?

Mocht u geïnteresseerd zijn om lid te worden van Tennis Club Woerden, hier staat het contributieoverzicht en vul het inschrijfformulier in!

Tennispark ‘Zandwijk'

TCW, opgericht in 1926 en daarmee de oudste tennisvereniging van Woerden, is sinds 1934 gevestigd op het Park Zandwijk aan de Aert van Gelderstraat in Woerden, waar naast het in 1996 vernieuwde paviljoen, momenteel 5 prachtige verlichte banen ter beschikking staan. Deze banen, het gezellige paviljoen alsmede het park waarop beide zich bevinden is geheel in eigendom van de TCW en haar leden.

Training

Om het plezier in het tennis te verhogen kunnen onze enthousiaste tennisleraren zowel de beginners als de gevorderden de moeilijke kneepjes van deze sport bijbrengen. Een beginner moet immers zo snel mogelijk meer tijd kunnen besteden aan het tennissen dan aan het rapen van ballen, terwijl een meer gevorderde in de gelegenheid moet worden gesteld om zijn spelniveau te verhogen in o.a. de door de tennisbond georganiseerde competitie, Dit geldt natuurlijk zowel voor de junioren als voor de senioren.

Meer informatie over Groene Hart Tennis (trainingen); klik hier

Algemene informatie

Tennisclub Woerden
Park Zandwijck
Aert van Gelderstraat 3
3443 VL WOERDEN

Postbus 2080, 3440DB, Woerden
Telefoon 0348 413 072 (beperkt bereikbaar)
Bankrekening NL13RABO0158373758
Kamer van koophandel 40464739,  Utrecht

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 413 072

Park Zandwijck

Aert van Gelderstraat 3
3443 VL Woerden

KVK-nummer

40464739