Update: Baanrenovatie en tijdelijk spelen bij VEP

04 augustus 2022


We zijn inmiddels al een heel stuk opgeschoten met de renovatie van onze tennisbanen. Het grondwerk is veelal af, evenals het hekwerk. We wachten nu op de mat die nog over alles heen gelegd moet worden. De mat heeft helaas vertraging. De verwachting vanuit Wijnbergen is dat deze komende week wordt geleverd.

De afgelopen dagen is Wijnbergen druk geweest alle oude "spullen" te verwijderen en de heg te snoeien. De vacudrain, welke bij ons de geulen in de baan gaf, is verwijderd. De drainage welke onderin de banenbak ligt is gecheckt en blijkt ook nog werkend (al meer dan 25 jaar!). Verder is er nieuw lavasteen aangebracht en is alles netjes aangestampt en geëgaliseerd. Nu de mat dus nog! Ook hebben we rondom de banen een nieuw, en wat dikker, gaas op de hekken laten zetten. Dit is wat steviger en dus zal dit wat langer netjes blijven. 

Bijgevoegd wat foto's van de verschillende dagen dat er gewerkt is.  

 

PS: we mogen (nog steeds natuurlijk) bij VEP gebruik maken van de "leen-baan" zodat we nog wel lekker door kunnen tennissen met deze mooie weersomstandigheden!

Met sportieve groet,

Namens de baancommissie,

Ton, Sjoerd, Marijn, Jordy, Fayko

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 413 072

Park Zandwijck

Aert van Gelderstraat 3
3443 VL Woerden

KVK-nummer

40464739