Kampioenen!

11 juni 2023


Met trots kunnen we terugkijken op de voorjaarscompetitie van 2023 bij TC Woerden. Een indrukwekkend aantal van 21 teams heeft gestreden voor het kampioenschap. Dit seizoen hebben niet één, maar zelfs beide Dames Dubbel Vrijdagavond teams de titel weten te veroveren.

Het kampioenschap van Woerden 1 was ronduit adembenemend. De beslissende wedstrijd werd pas in de allerlaatste confrontatie bepaald. En wat voor een wedstrijd was dat! Na een verlies in de eerste set met 3-6, vochten de dames zich terug en wonnen ze de tweede set met 7-5. De spannende super tiebreak eindigde uiteindelijk in hun voordeel met 13-11. Met slechts één punt meer dan de concurrentie uit Moordrecht, verlieten de Dames van Woerden 1 het park als glorieuze kampioenen.

Ook de Dames 2 van dezelfde avond hebben het kampioenschap weten te bemachtigen. Met een overweldigende voorsprong van 3 punten lieten zij zien dat ze onverslaanbaar waren.

Wij willen namens Tennisclub Woerden beide teams van harte feliciteren met hun welverdiende kampioenschap. We zijn trots op jullie prestaties en kijken uit naar nog meer succesvolle seizoenen in de toekomst.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 413 072

Park Zandwijck

Aert van Gelderstraat 3
3443 VL Woerden

KVK-nummer

40464739