Zaterdag 10 juli begint ons Open Toernooi!

08 juli 2021


Onze open toernooicommissie heeft de afgelopen weken alle voorbereidingen getroffen zodat we weer een heerlijke toernooiweek voor de boeg hebben! Op toernooi.nl kun je alle wedstrijden volgen!


Gelukkig zijn de afgelopen weken de Corona versoepelingen verder doorgezet, waardoor het ook écht door kan gaan! Publiek is toegestaan en zelfs de kantine en bar zijn open! Er zijn nog enkele bardiensten in te vullen dus wie kan de laatste  paar diensten vullen? Kijk op https://mijn.knltb.club/ (zelfde login als je ClubApp)


Ook doen we een klemmend beroep op iedereen die aan het toernooi meedoet en of komt aanmoedigen: hou je aan de afspraken:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Volg de aanwijzingen van de organisatie op
  • Uiteraard gelden de hygiëne- en RIVM richtlijnen zoals handen wassen en thuisblijven bij koorts/verhoging nog steeds: Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°), verlies van reuk/smaak

Bij voorbaat dank aan iedereen die heeft geholpen met de voorbereidingen. Ruim een week lang staan de banen vol, het echte toernooigevoel kriebelt. Wij hebben er enorm veel zin in! 

Met sportieve groet,

Pauline, Ester, Evelien, Fayko en Mart
Bestuur T.C. Woerden

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 413 072

Park Zandwijck

Aert van Gelderstraat 3
3443 VL Woerden